User Tools

Site Tools


herwantapeli

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
Next revisionBoth sides next revision
herwantapeli [2019/12/18 14:01] tinusaurusherwantapeli [2021/12/20 21:39] ttpoat
Line 3: Line 3:
 &&"Herwantapeli on pääsääntöisesti Tampereen Hervannassa pelattava ratkiriemukas lautapeli, jolla on päihdyttäviä vaikutuksia pelaajiinsa."&& &&"Herwantapeli on pääsääntöisesti Tampereen Hervannassa pelattava ratkiriemukas lautapeli, jolla on päihdyttäviä vaikutuksia pelaajiinsa."&&
  
-Herwantapeli-idea lähti alkuunsa vuoden 2000 TiTeenien Taistosta Otaniemestä. Otaniemipelistä tuli mieleen ettei TTKK:lla ole varsinaisesti omaa juomapeliä, ainakaan kyseisen kokoluokan. +Herwantapeli-idea lähti alkuunsa vuoden 2000 TiTeenien Taistosta Otaniemestä. Otaniemipelistä tuli mieleen ettei sen aikaisella TTKK:lla ollut varsinaisesti omaa juomapeliä, ainakaan kyseisen kokoluokan. 
  
 Toukokuussa 2000 TietoTeekkarikillan hallitus yleiskokouksessa esitetyn ponnen mukaisesti perusti Herwantapelitoimikunnan. Toimikunta speksasi säännöt ja rakensi pelilaudan prototyypin, jonka ensimmäiset pelit pelattiin 7.9.2000 TiTen avajaissaunalla. Pelilautaa ja sääntöjä on sittenmin rukattu paremmiksi ja peli on nyt uomissaan.  Toukokuussa 2000 TietoTeekkarikillan hallitus yleiskokouksessa esitetyn ponnen mukaisesti perusti Herwantapelitoimikunnan. Toimikunta speksasi säännöt ja rakensi pelilaudan prototyypin, jonka ensimmäiset pelit pelattiin 7.9.2000 TiTen avajaissaunalla. Pelilautaa ja sääntöjä on sittenmin rukattu paremmiksi ja peli on nyt uomissaan. 
 +
 +**! ! ! HUOM ! ! !
 +
 +Herwantapelistä julkaistuun uusi versio 2021 loppuvuodesta, minkä johdosta mm. jotkin juomat ja niiden määrät ovat muuttuneet. Sivua tullaan päivittämään, mutta toistaiseksi varaudu osittain vanhentuneeseen tietoon.
 +
 +! ! ! HUOM ! ! !**
 +
  
 ===== Pelin idea ===== ===== Pelin idea =====
Line 86: Line 93:
 === Mites pelin lainaus tapahtuu? === === Mites pelin lainaus tapahtuu? ===
 Varaatte pelin osoittessa [[http://tietoteekkarikilta.fi/#!/reservation|http://tietoteekkarikilta.fi/#!/reservation]], haette laudan pelivälineineen pelipäivänä kiltahuoneelta Tietotalosta (myyntipäivystysaikana tai erikseen sovittuna aikana) ja palautatte pelin sovitusti. Varaatte pelin osoittessa [[http://tietoteekkarikilta.fi/#!/reservation|http://tietoteekkarikilta.fi/#!/reservation]], haette laudan pelivälineineen pelipäivänä kiltahuoneelta Tietotalosta (myyntipäivystysaikana tai erikseen sovittuna aikana) ja palautatte pelin sovitusti.
-Pelin lainaus TTYY:lle ja sen alayhdistyksille maksaa 10 euroa + 20 euron panttimaksu (yhteensä 30 €). Pantti palautettaan, kun peli palautetaan alkuperäisessä kunnossa. Saatte laudan ja pelivälineet, mutta juomat ja Ruoan saatte itse hankkia. Lainauksesta saadut varat käytetään pelin kunnostukseen. +Pelin lainaus TREYn jäsenille ja TREYn piirissä toimiville järjestöille maksaa 10 euroa + 20 euron panttimaksu (yhteensä 30 €). Pantti palautettaan, kun peli palautetaan alkuperäisessä kunnossa. Saatte laudan ja pelivälineet, mutta juomat ja Ruoan saatte itse hankkia. Lainauksesta saadut varat käytetään pelin kunnostukseen. 
-=== Mites, saako peliä lainaksi ei-TTYY-jäsenet? ===+=== Mites, saako peliä lainaksi ei-TREY-jäsenet? ===
 Saa, mutta sitten peritäänkin maksua 50 euroa/vrk Herwantapeli-rahastoon, mistä otetaan rahaa pelin kunnossapitoon ja tarvehankintoihin. Saa, mutta sitten peritäänkin maksua 50 euroa/vrk Herwantapeli-rahastoon, mistä otetaan rahaa pelin kunnossapitoon ja tarvehankintoihin.
 === Kuinka monta äijää tai emäntää tarvitaan pyörittämään peliä? === === Kuinka monta äijää tai emäntää tarvitaan pyörittämään peliä? ===
herwantapeli.txt · Last modified: 2022/09/26 18:56 by johannes